- −40%

Prieskoniai šašlykui, Pasaulio puodai ETNO
Žagrenis, juodieji pipirai, kvapnieji pipirai, kalendra, čiobrelis, kuminas, pipirmėtė, raudonoji paprika, lauro lapai.
Prieskonių mišinys be druskos.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
40 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.
4 valgytojams reikės:
1 kg kiaulienos sprandinės;
1 svogūno galvutės;
druskos pagal skonį.
Mėsą supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais, suberkite prieskonius ir įtarkuokite svogūno galvutę. Gerai išminkykite ir pusvalandį pamarinuokite. Pasūdykite, išmaišykite, maukite ant iešmų ir kepkite pavartydami ant žarijų apie 15-20 minučių. Įpjovę vieną gabaliuką iki iešmo, patikrinkite, ar mėsa vientisos spalvos.
Žagrenis
juodieji pipirai
kvapnieji pipirai
kalendra
čiobrelis
kuminas
pipirmėtė
raudonoji paprika
lauro lapai
Prieskonių mišinys be druskos.
Prieskoniai šašlykui, Pasaulio puodai ETNO
Žagrenis, juodieji pipirai, kvapnieji pipirai, kalendra, čiobrelis, kuminas, pipirmėtė, raudonoji paprika, lauro lapai.
Prieskonių mišinys be druskos.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
40 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.