- −40%

Prieskoniai marinatui, Pasaulio puodai ETNO
Prieskonių mišinys marinatui be druskos su čiobreliais, mairūnais, kadagio uogomis, pipirais ir lauro lapais.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
30 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Nevartoti asmenims, jautriems sudedamosioms dalims.
Rekomenduojama vartoti termiškai apdorojus.
MŪSŲ REKOMENDACIJA
Kiaulienos sprandinės kepsneliai
4 valgytojams reikės:
0,5 kg kiaulienos sprandinės;
2 svogūno galvų;
30 g ETNO „Pasaulio puodų“ mėsos marinavimo prieskonių;
Druskos pagal skonį.
Mėsą supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Svogūnus – žiedais. Sudėkite mėsą, svogūnus ir prieskonius į puodą ir gerai rankomis išminkykite (druskos dar nedėkite!). Palaikykite apie pusvalandį vis paminkydami kepsnelius. Suverkite ant iešmų nepalikdami tarpų tarp mėsos ir kepkite ant žarijų, vartydami iešmus. Kai mėsa gerai apskrus, prapjaukite didžiausią gabalėlį iki iešmo ir įvertinkite, ar mėsa jau iškepusi ir yra tolygios spalvos. Iškepusius gabalėlius sudėkite į puodą, pasūdykite, išmaišykite ir uždengę palikite dešimčiai minučių. Valgykite su mėgstamais garnyrais ir padažais. Skanaus!
Čiobreliai
Mairūnas
kadagio uogos
kvapieji pipirai
juodieji pipirai
lauro lapai
Prieskoniai marinatui, Pasaulio puodai ETNO
Prieskonių mišinys marinatui be druskos su čiobreliais, mairūnais, kadagio uogomis, pipirais ir lauro lapais.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
30 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.