- −65%
Prieskoniai marinatui Pasaulio puodai, ETNO, 30 g
- −65%
Prieskonių mišinys sriubai be druskos su petražolių, salierų lapais, mairūnais, imbieru, pipirais ir lauro lapais. Sukurta ETNO kartu „Pasaulio puodais“.
40 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Nevartoti asmenims, jautriems sudedamosioms dalims.
Rekomenduojama vartoti termiškai apdorojus.
MŪSŲ REKOMENDACIJA
Kiaulienos šonkaulių sriuba
4 valgytojams reikės:
0,5 kg kiaulienos šonkaulių;
200 g žalių žirnelių (šaldytų);
100 g šparaginių pupelių;
1 svogūno galvutės;
2 morkų;
3 bulvių;
1 šaukšto sviesto arba aliejaus kepimui;
2 litrų vandens;
2 valg. šaukšt. ETNO „Pasaulio puodai“ sriubos prieskonių;
Druskos pagal skonį.
Šonkaulius supjaustykite po du kauliukus. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Vieną morką susmulkinkite su stambia trintuve, kitą supjaustykite žiedeliais. Nupjaukite šparaginių pupelių galus ir padalinkite į 2-3 dalis. Skustas bulves supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
Storo dugno puode ištirpinkite sviestą ir kelias minutes paskrudinkite šonkaulius iš visų pusių. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite apie 5 minutes. Sudėkite trintas morkas, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir pusvalandį virkite ant mažos kaitros. Sudėkite likusias morkas ir bulves ir virkite, kol bulvės išvirs. Sudėkite žirnelius, šparagines pupeles, prieskonius, druską ir pavirkite dar penkias minutes. Skanaus!
Sudedamosios dalys: petražolių lapai 30%, salierų lapai 30%, mairūnas 20%, imbieras 10%, kvapieji pipirai 5%, juodieji pipirai 3%, lauro lapai 2%.
5
(1 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą