- −25%
Obuolių saldainiai (obuoliai 91,1 %, cukrus 8,9 %), kriaušių saldainiai (kriaušės 49,3 %, obuoliai 41,2 %, cukrus 9,5 %), slyvų saldainiai (slyvos 33,5 %, obuoliai 57,5 %, cukrus 9,0 %), abrikosų saldainiai (abrikosai 48,7 %, obuoliai 42,4 %, cukrus 8,9 %).
Maistinių medžiagų | Kiekis 100 g/ml |
energinė vertė | 1255 kJ/ 300 kca |
riebalai | 0.7 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
angliavandeniai | 73.4 g |
iš kurių cukrų | 48.4 g |
baltymai | 1.1 g |
druska | 0 g |
Į vaisių ir uogų masę įpilama tik cukraus ir džiovinama ne aukštesnėje kaip 55 °C temperatūroje, naudojant mišrią technologiją, kuri sujungia konvekcinį ir infraraudonąjį džiovinimą. Tai leidžia jums išsaugoti vitaminus ir visus naudingus uogų ir vaisių mikroelementus.
Ruošiant žaliavas nenaudojama sieros dioksido, taip pat citrinos rūgšties ir saldiklių.
Infraraudonųjų spindulių technologija leidžia džiovinti vaisius ir uogas žemoje temperatūroje (40-60 °C), kuri užtikrina beveik visišką vitaminų, biologiškai aktyvių medžiagų, natūralios spalvos, skonio ir aromato išsaugojimą.
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra.