- −40%

Prieskoniai troškiniui, Pasaulio puodai ETNO
Prieskonių mišinys troškiniams be druskos su čiobreliais, mėtomis, džiovintais maltais baravykais, aitriosiomis paprikomis ir pipirais.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
40 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Nevartoti asmenims, jautriems sudedamosioms dalims.
Rekomenduojama vartoti termiškai apdorojus.
MŪSŲ REKOMENDACIJA
Paprastas jautienos troškinys
4 valgytojams reikės:
1 kg jautienos;
4 didelių bulvių;
2 svogūno galvučių;
2 morkų;
0,5 l vandens;
2 valg. Šaukšt. ETNO „Pasaulio puodai“ troškinio prieskonių;
Kelios šakelės petražolių;
Druskos pagal skonį.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
Jautieną supjaustykite gabalėliais. Gan stambiai supjaustykite skustas bulves ir morkas. Svogūnus supjaustykite žiedais. Sluoksniais viską sudėkite į troškintuvą, pabaigdami viršutiniu bulvių sluoksniu. Kiekvieną sluoksnį apibarstykite prieskoniais ir druska. Įpilkite vandens, uždenkite ir pašaukite į orkaitę dviem valandoms. Retsykiais patikrinkite, ar netrūksta skysčio. Patiekite dubenyse, apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus!
Čiobreliai
Mėtos
džiovinti malti baravykai
juodieji pipirai
kvapieji pipirai
aitriosios paprikos
Prieskoniai troškiniui, Pasaulio puodai ETNO
Prieskonių mišinys troškiniams be druskos su čiobreliais, mėtomis, džiovintais maltais baravykais, aitriosiomis paprikomis ir pipirais.
Sukurta ETNO kartu su „Pasaulio puodais“.
40 g
Gamintojas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.