
Paruošimo rekomendacijos: Priklausomai nuo naudojamo kavos paruošimo įrenginio, pupeles sumalkite atitinkamai:
■ labai smulkiai maltos pupelės: kavos paruošimui turkiškame ibrike;
■ smulkiai maltos pupelės: espresso kavai;
■ vidutiniškai maltos pupelės: kavos paruošimui su AeroPress, filtriniam užpylimui, užpylimui puodelyje;
■ stambiai maltos pupelės: kavos paruošimui su French Press.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Supakuota naudojant apsaugines dujas.
Švelnaus ir gaivaus skonio kavos pupelių mišinys iš Peru, Hondūro Arabika pupelių ir Robusta pupelių iš Ugandos.
Subalansuoto rūgštumo, švelnaus saldumo vidutiniškai skrudintos pupelės puikiai tiksiančios rytiniam kavos ritualui.
Kilmės šalys: Peru, Hondūras, Uganda
Regionas: Peru Satipo provincija, Chunino regionas, Hondūras Montecillos regionas, Uganda Busoga regionas
Pupelių rūšis, dydis: Peru Arabica HB MCM grade 1, Hondūras Arabica Montecillos Borboun, Uganda Robusta Nganda
Ūkio aukštis: Peru - Andų kalnai, 1200-1350 metrai Hondūras - 1200-1600 metrai, Uganda - 900 - 1500 metrai
Skrudinimas: 3 iš 5
Intensyvumas: 4 iš 5
Rūgštumas: 2 iš 5
Kartumas: 1 iš 5
Charakteristikos
- Svoris
- 900 g
- Kavos ypatybė
- Su kofeinu
- Regionas
- Hondūras
- Regionas
- Uganda
- Regionas
- Peru
- Pupelių Rūšis
- Arabika ir Robusta