MŪSŲ REKOMENDACIJA
Paprastas jautienos troškinys
4 valgytojams reikės:
- 1 kg jautienos;
- 4 didelių bulvių;
- 2 svogūno galvučių;
- 2 morkų;
- 0,5 l vandens;
- 2 valg. Šaukšt. ETNO „Pasaulio puodai“ troškinio prieskonių;
- Kelios šakelės petražolių;
- Druskos pagal skonį;
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
Jautieną supjaustykite gabalėliais. Gan stambiai supjaustykite skustas bulves ir morkas. Svogūnus supjaustykite žiedais. Sluoksniais viską sudėkite į troškintuvą, pabaigdami viršutiniu bulvių sluoksniu. Kiekvieną sluoksnį apibarstykite prieskoniais ir druska. Įpilkite vandens, uždenkite ir pašaukite į orkaitę dviem valandoms. Retsykiais patikrinkite, ar netrūksta skysčio. Patiekite dubenyse, apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus!
- Čiobreliai
- Mėtos
- Džiovinti malti baravykai
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
- Aitriosios paprikos
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Nevartoti asmenims, jautriems sudedamosioms dalims.
Rekomenduojama vartoti termiškai apdorojus.