• Nauja prekė

Arbatos aparatas BRU Maker One, Juodas

299,00 €

Dar niekada nebuvo taip paprasta užsiplikyti skanios arbatos puodelį. BRU Maker One arbatos aparatas veikia su bet kokios rūšies biria arbatą arba arbatą pakeliuose. Aparato intuityvi sąsaja leidžia paruošti arbatą kelių mygtukų paspaudimu. Galite tiksliai kontroliuoti vandens temperatūrą, vandens kiekį ir plikymo laiką. Visada galėsite paruošti tos pačios aukštos kokybės arbatos puodelį.

  • Tobula arbata vienu mygtuko paspaudim
  • Visiškai automatinis valymas
  • Karšto vandens dozatoriaus funkcija
  • Laisvai reguliuojama temperatūra, plikimo laikas ir vandens kiekis
  • Galima ruošti bet kokią arbatą, birią ar paketėliuose
  • Spalva: juoda chromo spalva/ balta

PRISTATYMAS: 10 - 14 d.d.

Daugkartinio plikymo funkcija:

BRU Maker One gali ne tik paruošti vieną puodelį vienu metu. Atlikite kelis virimo ciklus iš eilės, todėl vienu kartu galėsite pasigaminti iki 1,4 L arbatos!

Patogus:

Be rūpesčių paruoškite puodelį vienu mygtuko paspaudimu, pasirinkę reikiamą temperatūrą, plikymo laiką ir vandens kiekį. Valymas yra lengvas, nes aparatas  turi skalavimo funkciją ir daug dalių, kurias galima plauti indaplovėje.

Nesikeičiantis skonis:

Lengvai išsaugokite savo asmeninius nustatymus arba naudokite žaliosios, juodosios ar žolelių arbatos rekomenduojamus nustatymus, kad kiekvieną kartą išgautumėte tą patį arbatos skonį!

Tvarus:

BRU Maker One šildo tik tiek vandens, kiek reikia, todėl taupo vandenį ir energiją. Jo gamintojas kariauja su virduliais sunaudojančiais per daug resursų!

Skalavimo funkcija:

Po kiekvieno plikymo kamera išplaunama, todėl gerokai sutrumpėja laikas, kurį reikia skirti aparato valymui rankiniu būdu.

Laikmačio funkcija:

Nustatykite laiką, kada Jums reikia arbatos puodelio. Pavyzdžiui, galite nustatyti laikmatį išvakarėse, kad pabustumėte su šviežios arbatos puodeliu.

Atvėsinimo funkcija:

Žmonėms, kurie nemėgsta labai karštos arbatos. Naudojant šią funkciją automatiškai į arbatą įpilama šiek tiek kambario temperatūros vandens, kad ją būtų galima gerti neprarandant skonio!

BRU - Ciuriche įsikūręs startuolis, kurio tikslas yra palengvinti arbatos ruošimą, kad kuo daugiau žmonių galėtų mėgautis gardžia ir šviežia arbata. Įmonė gimė iš aistros arbatai ir noro atrasti kokybišką, bet paprastą arbatos ruošimo būdą. BRU tikslas, kad kiekvienas turėtų galimybę vienu mygtuko paspaudimu pasigaminti tobulą arbatą, nenaudojant kapsulių.

INSTRUKCIJA PDF

2 viename!

BRU Maker One tai ne tik arbatos ruošimo aparatas, bet ir karšto vandens dozatorius! BRU Maker One padaro Jūsų virdulį nereikalingu, nes leidžia pašildyti norimo kiekį vandens iki reikiamos temperatūros.

Specifikacija:

Plotis: 14,4 cm

Ilgis: 32,5 cm

Aukštis: 34 cm

Dėžės išmatavimai: 23,5 x 40 x 39 cm

Didžiausias puodelio aukštis: 13 cm

Svoris: 3,2 kg

Vandens bako talpa: 3 L

Galingumas: 2000 W

Budėjimo režimo galia: < 0,5 W

Spalva: Juoda / sidabrinė

2 metų garantija

Jums taip pat gali patikti

Atsiliepimai

Apibendrinimas

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Atsiliepimai)

Pasirinkti filtravimą

Tik vartotojai, įsigiję produktą, gali palikti atsiliepimą

Kol kas atsiliepimų nėra