
Paruošimo ir vartojimo būdas:1 pakelį (1,5g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Sudedamosios dalys: raktažolių (Primula veris) šaknys, melisų (Melissa officinalis) lapai, pipirinių mėtų (Mentha piperita) lapai, čiobrelių (Thymus vulgaris) žolė, gysločių (Plantago major) lapai, cinko citratas, piridoksino hidrochloridas (vitaminas B 6).
Iš per parą rekomenduojamame pasiruošti arbatą 1 paketėlyje (1,5 gramuose) yra | * RMV | |
Raktažolių šaknys | 0.45 g | - |
Melisų lapai | 0.375 g | - |
Pipirinių mėtų lapai | 0,225 | - |
Čiobrelių žolė | 0,225 | - |
Gysločių lapai | 0,223 | - |
Cinkas | 0,5 mg | 5 % |
Vitaminas B6 | 0,47 mg | 33 % |
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea | |
Energinė vertė/ energy value | 6 kJ/1 kcal |
Riebalai/ fat | <0,1g |
Iš kurių/ of which: | |
Sočiųjų riebalų rūgščių/ saturates: | <0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates | 0,37g |
Iš kurių/ of which: | |
Cukrų/ sugars | <0,5g |
Baltymai/ proteins | <0,1g |
Druska/salt | 0,0019g |
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Funkcija
- Peršalus, kvėpavimo takams