- −40%

Arbata Rooibos su kolamedžio riešutais, Afrika, ETNO
Afrikos šiaurėje tave būtinai pavaišins žalia mėtų arbata. Įpils ją į mažą stiklinaitę iš aukštai, kad suputotų ir būtų gardesnė. Pietuose ragausi Rooibos arbatos. Kad ir kur šiame kontinente atsidurtumei, arbata – šventas reikalas. Ypač pavakare, leidžiantis saulei po dienos karščio.
V. Radzevičius
20 vnt.
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Raudonoji arbata Rooibos - 27 %
obuolių gabaliukai - 26,5 %
erškėčių vaisiai - 22 %
skrudintos cikorijų šaknys - 10 %
apelsinų žievelės - 4 %
cinamonų žievė - 2 %
kolamedžio riešutai - 2 %
datulių sulčių granulės - 1 %
natūralios kvapiosios medžiagos - 5,5 %
Arbata Rooibos su kolamedžio riešutais, Afrika, ETNO
Afrikos šiaurėje tave būtinai pavaišins žalia mėtų arbata. Įpils ją į mažą stiklinaitę iš aukštai, kad suputotų ir būtų gardesnė. Pietuose ragausi Rooibos arbatos. Kad ir kur šiame kontinente atsidurtumei, arbata – šventas reikalas. Ypač pavakare, leidžiantis saulei po dienos karščio.
V. Radzevičius
20 vnt.