
Paruošimo ir vartojimo būdas: pakelį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 3 – 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms.
Galite paskaninti cukrumi ar medumi. Tinka gerti ir atvėsintą.
Sudedamosios dalys: obuolių vaisiai 46,8 %, baltųjų kinrožių žiedai 15 %,natūralios kvapiosios medžiagos 8,2 %, skrudintų cikorijų šaknys 8 %, erškėčių vaisiai 8 %, kinrožių žiedai 6 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis 2 %, apelsinų žievelės 2 %, citrinų žievelės 1 %, kriaušių vaisiai 1 %, ananasų vaisiai 1 %, saldžiųjų stevijų lapai 1 %.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.