
1 arbatinį šaukštelį (a pie 4,5 g) užpilkite 200 ml vandens (šalto arba šilto, bet ne verdančio), išmaišykite.
Iš karto išgerkite, kol sudedamosios dalys nenusėdo.
Vartokite 2 kartus per dieną, 15-20 min. prieš valgį.
Neviršyti nustatyto rekomenduojamo kiekio.
Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
- Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės, trūkažolių šaknys gali padėti palaikyti normalią virškinimo sistemos funkciją, skatinti maisto judėjimą žarnynu.
- Trūkažolių šaknys, raudonėlių žolė gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją.
- Kmynų vaisiai ir saldžiųjų pankolių vaisiai gali padėti mažinti dujų kaupimąsi žarnyne.
Balkšvųjų gysločių (Plantago ovata) sėklų luobelės, sėjamųjų kanapių (Cannabis sativo] sėklos, sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėklos, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybum) šaknys, paprastųjų kmynų (Corum carvi) vaisiai, sėjamųjų petražolių (Petraselinum crispum) žolė, obuolių (Malus domestica) vaisiai, vaistinių ožragių (Trigonella foenum-graecum) sėklos, saldžiųjų pankolių (Foeniculi dulcis) vaisiai, vaistinių melisų (Melissa officinalis) lapai, paprastųjų raudonėlių (Origanum vulgare) žolė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.
Maistinės medžiagos | 2 arbat.š.(9 g) | *RMV |
Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės | 3,92 g |
- |
Sėjamųjų kanapių sėklos | 0,90 g | - |
Linų sėklos | 0,90 g | - |
Paprastųjų trūkažolių (cikorijų) šankys | 0,90 g | - |
Kmynų vaisiai | 0,45 g | - |
Petražolių žolė | 0,45 g | - |
Obuolių vaisiai | 0,36 g | - |
Vaistinių ožragių sėklos | 0,36 g | - |
Saldžiųjų pankolių vaisiai | 0,27 g | - |
Melisų lapai Raudonėlių žolė |
0,18 g 0,18 g |
- |
* RMV - referencinė maistinė vertė
Energinė vertė |
100 g 1243 kJ/220 kcal |
2 arbat. š.(9 g) 112 kJ/ 20 kcal |
Riebalai | 1,20 g | 0,11 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,66 g | 0,06 g |
Angliavandeliai | 77,70 g | 6,99 g |
- iš kurių cukrų | 4,30 g | 0,39 g |
Skaidulinės medžiagos | 69,00 g | 6,21 g |
Baltymai | 9,40 g | 0,85vg |
Druska | 0,16 g | 0,01 g |
Produkto sudėtyje natūralių cukrų.
Charakteristikos
- Funkcija
- Virškinimo sistemai