- Sumažinta kaina

Juodoji Chai arbata su žolelėmis, Indija, ETNO
Indiją sunku įsivaizduoti be Masala Chai arbatos. Prie bet kurio kelio rasi vietą, kur į stiklinaitę tau įpils kvapnios, saldžios, su pienu maišytos arbatos. Sulig kiekvienu jos gurkšniu pajusi, kaip dingsta nuovargis ir grįžta jėgos.
V. Radzevičius
20 vnt.
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Juodoji arbata - 57,5 %
cinamonų žievė - 10 %
kalendrų vaisiai - 9 %
imbieras - 7 %
ciberžolių šaknys - 6 %
pankolių vaisiai - 5 %
gvazdikėliai - 4 %
imbierų aliejus - 0,5 %
natūralios kvapiosios medžiagos - 1 %
Juodoji Chai arbata su žolelėmis, Indija, ETNO
Indiją sunku įsivaizduoti be Masala Chai arbatos. Prie bet kurio kelio rasi vietą, kur į stiklinaitę tau įpils kvapnios, saldžios, su pienu maišytos arbatos. Sulig kiekvienu jos gurkšniu pajusi, kaip dingsta nuovargis ir grįžta jėgos.
V. Radzevičius
20 vnt.