
Paruošimo ir vartojimo būdas:
1 pakelį (2g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Ramunėlių žiedai - 30 %, liepų žiedai - 20 %, imbierų šakniastiebiai - 20 %, citrinžolė - 20 %, čiobrelių žolė - 10%.
|
100ml paruoštos arbatos |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos |
Energinė vertė |
2 kJ/1 kcal |
14 kJ/3 kcal |
Riebalai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Iš kurių: |
||
Sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
<0,1 g |
Angliavandeniai |
0,14 g |
0,85 g |
Iš kurių: |
|
|
cukrų |
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska |
0,0021 g |
0,013 g |
Iš per parą rekomenduojamuose pasiruošti arbatą 3 paketėliuose (6 gramuose) yra |
*RMV |
|
Imbierų šakniastiebiai |
1,2 g |
Nenustatyta |
Ramunėlių žiedai |
1,8 g |
Nenustatyta |
Liepų žiedai |
1,2 g |
Nenustatyta |
Čiobrelių žolė |
0,6 g |
Nenustatyta |
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Funkcija
- Peršalus, kvėpavimo takams
- Funkcija
- Imuniteto stiprinimui