1 pakelį (1,5g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Juodųjų serbentų lapai, dirvuolių žolė, kalendrų vaisiai, kmynų vaisiai, našlaičių žolė, žemuogių lapai, dilgėlių lapai, artišokų lapai, cinko citratas.
100ml paruoštos arbatos |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos |
|
Energinė vertė |
6 kJ/ 1 kcal |
38 kJ/ 9 kcal |
Riebalai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Iš kurių: |
||
Sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
<0,1 g |
Angliavandeniai |
0,37 g |
0,2,22 g |
Iš kurių: |
|
|
cukrų |
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska |
0,0019 g |
0,0114 g |
Iš per parą rekomenduojamuose pasiruošti arbatą 3 paketėliuose (4,5 gramuose) yra |
*RMV |
|
Kmynų vaisiai |
0,9 g |
Nenustatyta |
Pankolių vaisiai |
0,45 g |
Nenustatyta |
Ramunėlių žiedai |
0,43 g |
Nenustatyta |
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Funkcija
- Virškinimo sistemai