- −40%
Vartojimo instrukcija: ruošdami kepinius, 1/3 stiklinės kvietinių miltų užkeiskite graikinių riešutų miltais.
Graikinių riešutų miltais galite pabarstyti košes, dribsnius, įmaišyti į vaisių ir daržovių kokteilius.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių ar šilumos šaltinių.
Nevartoti asmenims, jautriems produkto sudedamosioms dalims.
Sudedamosios dalys: rraikinių riešutų miltai (Juglans regia) - 100% (*RMV).
Energinė vertė / energy value |
100 g produkto / in 100 g of product 1716 kJ/410 kcal |
RMV, DRV, % (100 g) |
Riebalai / fat |
14 g |
|
Iš kurių / of which: |
|
|
- Sočiųjų riebalų rūgščių / saturated fat |
1,4 g |
|
Angliavandeniai / carbohydrates |
11 g |
|
Iš kurių / of which: |
|
|
- Cukrų / sugars |
7,7 g |
|
Skaidulinės medžiagos / fiber |
16 g |
|
Baltymai / proteins |
51 g |
|
Druska / salt |
0,01 g |
|
Magnis / magnesium (Mg) |
164 mg |
44 % |
Kalcis / calcium (Ca) |
281 mg |
35 % |
Cinkas / zinc (Zn) |
8 mg |
80 % |
- Įpakavimas
- Milteliais
- Funkcija
- Virškinimo sistemai
- Funkcija
- Cholesteroliui reguliuoti
Atsiliepimai
Apibendrinimas
5
(1 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Super
10 iš 10