Pakelį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 3-5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galite paskaninti cukrumi ar medumi. Gerkite lėtai, mėgaukitės vaisių teikiamu malonumu. Tinka gerti ir atvėsintą.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Aviečių arbata (10 vok.):
Aviečių vaisiai - 50 %, kinrožių žiedai, aronijų vaisiai, stevijų lapai, kvapiosios medžiagos.
Braškių arbata (10 vok.):
Barškių vaisiai - 50 %, kinrožių žiedai, aronijų vaisiai, stevijų lapai, kvapiosios medžiagos.
Vaisinė arbata su imbieru ir citrina (10 vok.):
Obuolių vaisiai, imbieras, citrinžolė, gervuogių lapai, citrinų žievelės, skrudintos cikorijų šaknys, erškėčių vaisiai, natūralios kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, saldymedžių šaknys .
*Sudėtyje yra paprastojo saldymedžio – sergantieji hipertenzija turi vartoti saikingai.
Vaisinė arbata su kriaušėmis ir gvazdikėliais (10 vok.):
Obuolių vaisiai, kinrožių žiedai, gervuogių lapai, erškėčių vaisiai, gvazdikėliai, natūralios kvapiosios medžiagos, cinamonas, skrudintos cikorijų šaknys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, kriaušių vaisiai.
Vaisinė arbata su obuoliais ir cinamonu (10 vok.):
Džiovintų vaisių mišinys (obuolių vaisiai - 92 %, erškėčių vaisiai), kinrožių žiedai, cinamono žievė, gervuogių lapai, cikorijų šaknys, natūralios kvapiosios medžiagos.
Vaisinė arbata su persikais ir citrina (10 vok.):
Džiovintų vaisių mišinys (obuolių vaisiai erškėčių vaisiai persikų vaisiai), baltųjų kinrožių žiedai, citrinų žievelės, skrudintų cikorijų šaknys, natūralios kvapiosios medžiagos, apelsinų žievelės, saldymedžių šaknys.
*Sudėtyje yra paprastojo saldymedžio – sergantieji hipertenzija turi vartoti saikingai.
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Arbatos linija
- ŽOLYNĖLIS Vasaros skonis