
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Žemaitiu erbeta (10 vok.):
Pipirmėčių lapai,
raudonėlių žolė,
žemuogių lapai.
Aukštaičių arbota (10 vok.):
Erškėčių vaisiai,
ramunėlių žiedai,
aronijų vaisiai.
Cikra dzūkų arbata (10 vok.):
Čiobrelių žolė,
aviečių lapai,
aviečių vaisiai.
Suvalkiečių arbata (10 vok.):
Kmynų vaisiai,
obuolių vaisiai,
ramunėlių žiedai.
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Arbatos linija
- Regionų linija