Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Vaisinė arbata su braškėmis ir mangais (10 vok.):
Kinrožių žiedai, obuolių vaisiai, natūralios kvapiosios medžiagos, erškėčių vaisiai, apelsinų žievelės, skrudintos cikorijų šaknys, citrinžolių žolė, saldymedžio šaknys, braškių vaisiai, mangų vaisiai, saldžiųjų stevijų lapai.
*Sudėtyje yra paprastojo saldymedžio – sergantieji hipertenzija turėtų vartoti saikingai.
Vaisinė arbata su ananasais ir kriaušėmis (10 vok.):
Obuolių vaisiai , baltųjų kinrožių žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos, skrudintos cikorijų šaknys, erškėčių vaisiai, kinrožių žiedai, citrinos rūgštis, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, kriaušių vaisiai, ananasų vaisiai, saldžiųjų stevijų lapai.
Yerba Mate su apelsinais ir guarana ( 10 vok.):
Bugienio paragvajinio (Mate) lapai, žalioji arbata, apelsinų žievelės, saldymedžių šaknys, natūralios kvapiosios medžiagos, guaranų vaisiai.
*Sudėtyje yra paprastojo saldymedžio – sergantieji hipertenzija turėtų vartoti saikingai.
Ramunėlių žiedai ir kmynų vaisiai (10 vok.):
Ramunėlių žiedai - 85 %, kmynų vaisiai.
Melisų lapai ir liepų žiedai (10 vok.):
Melisų lapai - 80 %, liepų žiedai - 20 %.
Žalioji arbata su pipimėte ( 10 vok.):
Žalioji arbata - 70 %, pipirmėčių lapai - 30 %.
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose