- −40%

Žalioji arbata su skrudintais ryžiais, Kinija, ETNO
Vieną arbatos plantaciją radau Geltonuosiuose kalnuose. Iki jos reikėjo kopti per bambukų giraitę. Pavėsinė tarp arbatos krūmų, žemiau, kiek akys mato, bambukų giraitė, o rankoje – stiklinė šviežios žalios arbatos, kurią nuolat karštu, nevirusiu vandeniu užpila vaišingas šeimininkas. Rodos ir dabar jaučiu tą nuo kalnų kylančią gaivą.
V. Radzevičius
20 vnt.
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Žalioji arbata - 83 %
skrudinti ryžiai - 6 %
apelsinų žievelės - 4 %
jazminų žiedai - 1 %
natūralios kvapiosios medžiagos - 6 %
Žalioji arbata su skrudintais ryžiais, Kinija, ETNO
Vieną arbatos plantaciją radau Geltonuosiuose kalnuose. Iki jos reikėjo kopti per bambukų giraitę. Pavėsinė tarp arbatos krūmų, žemiau, kiek akys mato, bambukų giraitė, o rankoje – stiklinė šviežios žalios arbatos, kurią nuolat karštu, nevirusiu vandeniu užpila vaišingas šeimininkas. Rodos ir dabar jaučiu tą nuo kalnų kylančią gaivą.
V. Radzevičius
20 vnt.