
1-2 pakelius arbatos užpilkite 150 ml verdančio vandens ir uždenkite. 10-15 minučių leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms, nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3-4 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikykite gamintojo pakuotėje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.
Erškėčių vaisiai (Rosae pseudo-fructus) - 17,9 %, šeivamedžių žiedai (Sambuci flos) - 17,3 %, aviečių lapai (Rubi idaei folium) - 13,0 %, kinrožių žiedai (Hibisci sabdariffae flos) - 13,0 %, melisų lapai (Melissae folium) - 13,0 %, liepų žiedai (Tiliae flos) - 8,6 %, saldžiųjų pankolių vaisiai (Foeniculi dulcis fructus) - 8,6 %, žemuogių lapai (Fragariae folium) - 8,6 %.
|
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake |
Energinė vertė/ energy value |
6 kJ/1 kcal |
38 kJ/9 kcal |
Riebalai/ fat |
<0,1g |
<0,1g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
Sočiųjų riebalų rūgščių/ saturates: |
<0,1g |
<0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates |
0,37g |
2,22g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
Cukrų/ sugars |
<0,5g |
<0,5g |
Baltymai/ proteins |
<0,1g |
<0,1g |
Druska/salt |
0,0019g |
0,0114g |
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose