
4 valgytojams reikės:
1 kg vištienos filė;
1 citrinos;
kelių šaukštų alyvuogių aliejaus;
druskos pagal skonį.
Vištieną sudėkite į dubenį, suberkite “Pasaulio puodų” prieskonius, išspauskite citrinos sultis ir likusią citriną supjaustę gabalėliais taip pat sudėkite į vištieną, supilkite aliejų. Išmaišykite ir pamarinuokite apie pusvalandį. Kepkite ant žarijų naudodami groteles apie 15-20 minučių, kol gražiai apskrus ir vištiena bus vientisos spalvos įpjovus.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Nevartoti asmenims, jautriems sudedamosioms dalims. Rekomenduojama vartoti termiškai apdorojus.
Juodieji pipirai - 50 %
rozmarinas - 50 %
Prieskonių duetas be druskos.