
Įdėkite 1-2 pakelius arbatos, užpilkite 200−250 ml karšto, bet ne verdančio vandens ir uždenkite. 10−15 min. leiskite atsiskleisti geriausioms žolelių savybėms ir nukoškite. Vartokite 2−3 kartus per parą.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Erškėčių vaisiai - 25 %, paprastųjų kiaulpienių šaknys - 20 %, juoduogių šeivamedžių vaisiai - 15 %, blakinių kalendrų vaisiai - 15 %, paprastųjų šermukšnių vaisiai - 10 %, paprastųjų kraujažolių žolė - 10 %, paprastųjų saldymedžių šaknys - 5 %.
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Arbatos linija
- Dr. E. Šimkūnaitė Acorus Calamus
- Funkcija
- Virškinimo sistemai
- Funkcija
- Svorio kontrolei