- Sumažinta kaina

Afrikos šiaurėje tave būtinai pavaišins žalia mėtų arbata. Įpils ją į mažą stiklinaitę iš aukštai, kad suputotų ir būtų gardesnė. Pietuose ragausi Rooibos arbatos. Kad ir kur šiame kontinente atsidurtumei, arbata – šventas reikalas. Ypač pavakare, leidžiantis saulei po dienos karščio.
V.Radzevičius
20 vnt
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Arbata: raudonoji arbata Rooibos, obuolių gabaliukai, erškėčių vaisiai, skrudintos cikorijų šaknys, apelsinų žievelės, cinamonų žievė, kolamedžio riešutai, datulių sulčių granulės.
Afrikos šiaurėje tave būtinai pavaišins žalia mėtų arbata. Įpils ją į mažą stiklinaitę iš aukštai, kad suputotų ir būtų gardesnė. Pietuose ragausi Rooibos arbatos. Kad ir kur šiame kontinente atsidurtumei, arbata – šventas reikalas. Ypač pavakare, leidžiantis saulei po dienos karščio.
V.Radzevičius
20 vnt