
1 pakelį (1,5g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Juodųjų serbentų lapai - 20 %, dirvuolių žolė - 20 %, kalendrų vaisiai - 10 %, kmynų vaisiai - 10 %, našlaičių žolė - 10 %, žemuogių lapai - 10 %, dilgėlių lapai - 10 %, artišokų lapai - 9,6 %, cinko citratas - 0,4 %.
|
100ml paruoštos arbatos |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos |
Energinė vertė |
6 kJ/ <1 kcal |
38 kJ/ 9 kcal |
Riebalai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Iš kurių: |
|
|
Sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
<0,1 g |
Angliavandeniai |
0,37 g |
2,22 g |
Iš kurių: |
|
|
cukrų |
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska |
0,0019 g |
0,0114 g |
Iš per parą rekomenduojamuose pasiruošti arbatą 3 paketėliuose (6 gramuose) yra |
*RMV |
|
Artišokų lapai |
0,405 g |
Nenustatyta |
Kalendrų vaisai |
0,6 g |
Nenustatyta |
Kmynų vaisiai |
0,6 g |
Nenustatyta |
Našlaičių žolė |
0,6 g |
Nenustatyta |
Cinkas |
7,5 mg |
75 % |
Charakteristikos
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Funkcija
- Virškinimo sistemai
- Funkcija
- Detoksikacijai